top of page

Julbord
med Follingers
Information
Det kommer att gå att boka julbord på plats till och med den 17 December.
Efter detta datum kommer vi dock att ha avhämtning av julbord som kommer ske den 23 December kl 15-18 samt
24 December kl 10-13.
Bokningar för båda sker
via telefon: 070-3017800
eller via mail: info@follingers.se
Meny på plats
Alla rätter är tillagade från grunden här i vårt eget kök
Pris: 595 kr/ pers
Första Tallriken
-
Inlagd sill
-
Senapsill
-
Gurka och pepparrotsill
-
Gubbröra på Marias hårdbröd
-
Kokt potatis
-
Hackad rödlök, Skuren gräslök
-
Smetana
Tredje Tallriken
-
Vår egen Vilt paté av hjort och rådjur, kantareller, pistagenöt med björnbärs och balsamico marmelad
-
Rökt ankbröst med rosmarinsyltat äpple
-
Vår egen Lammkorv på en bädd av rödkåls Coleslaw
-
Griljerad skinka på julig grönkål och rostad mandel
Andra Tallriken
-
Dillgravad regnbåge från Börtnan med honungs mousselin från Rätan Böle
-
Kallrökt regnbåge från Börtnan på Västerbottenkräm
-
Sotad pastramilax med hjortronchutney
-
Fjällrödnings tartar på nybakad kavring
-
Bakad regnbåge med picklad fänkål och Sirachamajo
Fjärde Tallriken
-
Honung och svartpeppar glaserad fläsksida och gräddkokt selleripuré
-
Älg och hjortfärsbulle med vilt sås
-
Kryddig salsiccia korv på Belugalinser i tomatsås
-
Smörstekt brysselkål med knaprig varmrökt sida
-
Potatis och Västerbotten bakelse
Dessertbord
-
Biscotti med Vitchoklad och Lingon
-
Saffranspannacotta med lingonpäron
-
Chokladmousse med fransk kladdkaka
-
Marshmallows med blåbärspulver
-
Mintkyssar
-
Praliner med ganacher samt smaker från skog och mark
-
Dadel/pepparkaksbollar
Meny för avhämtning
Upplagt i engångsskålar
Det småvarma värmer man själv
Pris vuxen: 395 kr/ pers
Pris barn: 225 kr/ pers
Sillar
-
Inglad sill
-
Svartvinbärssill
-
Senapssill
Fisk
-
Gravad regnbåge från Börtnan
-
Röra på varmrökt regnbåge
-
Ägghalva med handskalade räkor och dillmajo
Kallskuret
-
Griljerad Julskinka
-
Paté med björnbärsmarmelad
-
Rensalami
-
Lammkorv
Småvarmt
-
Janssons frestelse
-
Våra egna köttbullar
-
Prinskorv
-
Honungsglaserad fläsksida
Tillbehör
-
Gravlaxsås
-
Rödbetssallad
-
Senap
-
Gräddsås
-
Gräddfil
-
Hackad rödlök
Dessert
-
Saffranspannacotta med lingonpäron

bottom of page