top of page
Julbord
med Follingers
Information
Det kommer att gå att boka julbord på plats till och med den 17 December.
Efter detta datum kommer vi dock att ha avhämtning av julbord som kommer ske den 23 December kl 15-18 samt
24 December kl 10-13.
Bokningar för båda sker
via hemsidan
eller telefon: 070-3017800
Meny på plats
Alla rätter är tillagade från grunden här i vårt eget kök
Pris: 595 kr/ pers
Första Tallriken
-
Havtorn & Ingefärssill
-
Vår egna Senapsill
-
Lingon & Svartpepparsill
-
Gubbröra på Marias hårdbröd
-
Kokt potatis
-
Hackad rödlök, Skuren gräslök
-
Smetana
Andra Tallriken
-
Dillgravad regnbåge från Börtnan med honungs mousselin från Rätan Böle
-
Kallrökt regnbåge från Börtnan på Västerbottenkräm
-
Sotad pastramilax med hjortronchutney
-
Fjällrödnings tartar på nybakad kavring
-
Bakad regnbåge med picklad fänkål och Sirachamajo
Tredje Tallriken
-
Vår egen Vilt paté av hjort och rådjur, kantareller, pistagenöt med björnbärs och balsamico marmelad
-
Rökt ankbröst med rosmarinsyltat äpple
-
Vår egen Lammkorv på en bädd av rödkåls Coleslaw
-
Griljerad skinka på julig grönkål och rostad mandel
Fjärde Tallriken
-
Honung och svartpeppar glaserad fläsksida och gräddkokt selleripuré
-
Älg och hjortfärsbulle med vilt sås
-
Kryddig salsiccia korv på Belugalinser i tomatsås
-
Smörstekt brysselkål med knaprig varmrökt sida
-
Potatis och Västerbotten bakelse
Dessertbord
-
Pannacotta med granskottssirap
-
Chokladmousse med fransk kladdkaka
-
Praliner med ganacher samt smaker från skog och mark
-
Utvalda ostar & marmelader
-
Flera utvalda juldesserter
Meny för avhämtning
Upplagt i engångsskålar
Det småvarma värmer man själv
Pris vuxen: 395 kr/ pers
Pris barn: 225 kr/ pers
Sillar
-
Havtorn & Ingefärssill
-
Vår egna Senapsill
-
Lingon & Svartpepparsill
Småvarmt
-
Janssons frestelse
-
Våra egna köttbullar
-
Prinskorv
-
Honungsglaserad fläsksida
Fisk
-
Gravad regnbåge från Börtnan
-
Röra på varmrökt regnbåge
-
Ägghalva med handskalade räkor och dillmajo
Tillbehör
-
Gravlaxsås
-
Rödbetssallad
-
Senap
-
Gräddsås
-
Gräddfil
-
Hackad rödlök
Kallskuret
-
Griljerad Julskinka
-
Paté med björnbärsmarmelad
-
Rensalami
-
Kallrökt innanlår
Dessert
-
Pannacotta med granskottssirap
bottom of page