top of page

Julbord
med Follingers

 

Information

Det kommer att gå att boka julbord på plats till och med den 17 December.

Efter detta datum kommer vi dock att ha avhämtning av j
ulbord som kommer ske den 23 December kl 15-18 samt
24 December kl 10-13.

Bokningar för båda sker
via hem
sidan 
eller telefon: 070-3017800

 

Meny på plats

Alla rätter är tillagade från grunden här i vårt eget kök

Pris: 595 kr/ pers


 

Första Tallriken
 

  • Havtorn & Ingefärssill

  • Vår egna Senapsill

  • Lingon & Svartpepparsill

  • Gubbröra på Marias hårdbröd

  • Kokt potatis

  • Hackad rödlök, Skuren gräslök

  • Smetana

Andra Tallriken
 

  • Dillgravad regnbåge från Börtnan med honungs mousselin från Rätan Böle

  • Kallrökt regnbåge från Börtnan på Västerbottenkräm

  • Sotad pastramilax med hjortronchutney

  • Fjällrödnings tartar på nybakad kavring

  • Bakad regnbåge med picklad fänkål och Sirachamajo

Tredje Tallriken
 

  • Vår egen Vilt paté av hjort och rådjur, kantareller, pistagenöt med björnbärs och balsamico marmelad

  • Rökt ankbröst med rosmarinsyltat äpple

  • Vår egen Lammkorv på en bädd av rödkåls Coleslaw

  • Griljerad skinka på julig grönkål och rostad mandel

Fjärde Tallriken
 

  • Honung och svartpeppar glaserad fläsksida och gräddkokt selleripuré

  • Älg och hjortfärsbulle med vilt sås

  • Kryddig salsiccia korv på Belugalinser i tomatsås

  • Smörstekt brysselkål med knaprig varmrökt sida

  • Potatis och Västerbotten bakelse

Dessertbord

  • Pannacotta med granskottssirap

  • Chokladmousse med fransk kladdkaka

  • Praliner med ganacher samt smaker från skog och mark

  • Utvalda ostar & marmelader 

  • Flera utvalda juldesserter

Meny för avhämtning
Upplagt i engångsskålar
Det småvarma värmer man själv

Pris vuxen: 395 kr/ pers
Pris barn: 225
 kr/ pers

Sillar
 

  • Havtorn & Ingefärssill

  • Vår egna Senapsill

  • Lingon & Svartpepparsill

Småvarmt
 

  • Janssons frestelse

  • Våra egna köttbullar

  • Prinskorv

  • Honungsglaserad fläsksida

Fisk
 

  • Gravad regnbåge från Börtnan

  • Röra på varmrökt regnbåge

  • Ägghalva med handskalade räkor och dillmajo

Tillbehör
 

  • Gravlaxsås

  • Rödbetssallad

  • Senap

  • Gräddsås

  • Gräddfil

  • Hackad rödlök

Kallskuret

  • Griljerad Julskinka

  • Paté med björnbärsmarmelad

  • Rensalami

  • Kallrökt innanlår

Dessert
 

  • Pannacotta med granskottssirap

bottom of page